Suus Fouraschen

Suus is leefstijlcoach en heeft zich in haar carrière altijd bezig gehouden met sportstimulering van jong volwassenen tot senioren. In de afgelopen jaren heeft Suus haar expertise opgebouwd door o.a. diverse sport- en leefstijlopleidingen waaronder de Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG). Tevens heeft zij ervaring op het gebied van burn-out en het werken met verschillende doelgroepen in de sport- en leefstijlbranche.

Vitaliteit betekent voor haar: naast een gezonde leefstijl de vrijheid en aandacht hebben voor datgene waar je hart sneller van gaat kloppen. Hoe? Door je lichaam te ‘voeden’ met wat het nodig heeft, balans te vinden in je leven en je energie te richten op wat er écht voor jou toe doet.

Zij heeft van haar passie haar werk gemaakt: mensen begeleiden naar een gezondere leefstijl. Met o.a. het gedachtegoed van Mijn Positieve Gezondheid helpt zij mensen de regie te nemen over hun gezondheid. De kunst is om je patronen te ontdekken, de wil hebben iets te veranderen en van daaruit ook echt de stappen te zetten richting je doel. Suus houdt je een spiegel voor, luistert écht naar je en is oprecht.

Leefstijlcoach Suus Fouraschen begeleidt mensen naar een gezondere leefstijl!